GROHE Blue քարթրիջ

GROHE Blue քարթրիջ
38 000,00 դր
Բոնուս 0 բալ

Առկայություն: Այս պահին չունենք

Ստանդարտ չափս ունեցող GROHE Blue ֆիլտրը, 600 լ ծավալով, սովորական ծորակի ջուրը կդարձնի պրեմիում դասի: Անցնելով  5 աստիճան ֆիլտրացիա` խողովակաշարով հոսող ջուրը փափկեցվում է, զտվում քլորից, անցանկալի նյութերից, ծանր մետաղներից, կրաքարից  և ձեռք է բերում անկրկնելի համ, իսկ պտուտակի միջոցով հեշտությամբ փոխարինվող քարթրիջը հնարավորություն է տալիս երկարացնել ֆիլտրի անխափան աշխատանքի ժամանակը:


Ֆիլտրացիան իրականացվում է հինգ աստիճանական փուլերով, որոնց արդյունքում սննդի մեջ օգտագործման համար նախատեսված ջուրը քլորազտվում է և ձեռք բերում բարձր որակական հատկանիշներ:



  1. Նախնական ֆիլտրացիա - Հեռացնում է խոշոր մետաղական մասնիկները:

  2. Համային որակը բարելավող ֆիլտրացիա - Նախնական ածխային ֆիլտրը հեռացնում է քլորը, մանր մետաղական մասնիկները և վտանգավոր օրգանանակ միացությունները:

  3. Իոնափոխանակող ֆիլտրացիա - Փափկեցնում է ջուրը, իջեցնում է կարբոնատային կարծրությունը, հեռացնում այնպիսի ծանր մետաղները, ինչպիսինն են` պղինձն ու կապարը:  

  4. Ակտիվացված ածուխով ֆիլտրացիա - Ակտիվացված ածուխով ֆիլտրացիայի 2-րդ փուլը վերացնում է տհաճ համն ու հոտը` պահպանելով անհրաժեշտ հանքային նութերը: 

  5. Վերջնական ֆիլտրացիա - Հեռացնում է անգամ 10 միկրոն փոքրագույն մասնիկները

Նկարագրություն

Details

Ստանդարտ չափս ունեցող GROHE Blue ֆիլտրը, 600 լ ծավալով, սովորական ծորակի ջուրը կդարձնի պրեմիում դասի: Անցնելով  5 աստիճան ֆիլտրացիա` խողովակաշարով հոսող ջուրը փափկեցվում է, զտվում քլորից, անցանկալի նյութերից, ծանր մետաղներից, կրաքարից  և ձեռք է բերում անկրկնելի համ, իսկ պտուտակի միջոցով հեշտությամբ փոխարինվող քարթրիջը հնարավորություն է տալիս երկարացնել ֆիլտրի անխափան աշխատանքի ժամանակը:

Ֆիլտրացիան իրականացվում է հինգ աստիճանական փուլերով, որոնց արդյունքում սննդի մեջ օգտագործման համար նախատեսված ջուրը քլորազտվում է և ձեռք բերում բարձր որակական հատկանիշներ:

  1. Նախնական ֆիլտրացիա - Հեռացնում է խոշոր մետաղական մասնիկները:
  2. Համային որակը բարելավող ֆիլտրացիա - Նախնական ածխային ֆիլտրը հեռացնում է քլորը, մանր մետաղական մասնիկները և վտանգավոր օրգանանակ միացությունները:
  3. Իոնափոխանակող ֆիլտրացիա - Փափկեցնում է ջուրը, իջեցնում է կարբոնատային կարծրությունը, հեռացնում այնպիսի ծանր մետաղները, ինչպիսինն են` պղինձն ու կապարը:  
  4. Ակտիվացված ածուխով ֆիլտրացիա - Ակտիվացված ածուխով ֆիլտրացիայի 2-րդ փուլը վերացնում է տհաճ համն ու հոտը` պահպանելով անհրաժեշտ հանքային նութերը: 
  5. Վերջնական ֆիլտրացիա - Հեռացնում է անգամ 10 միկրոն փոքրագույն մասնիկները